14.8.08

Какво нещо е съдбата...



"Като за начало..." - тези думи наистина поставиха неочакваното начало на моя нов живот. По-хубав и по-истински отвсякога. Изпълнен с надежди и планове за бъдещето. Планове, които стъпка по стъпка започвт да се осъществяват.

Няма нищо по-хубаво от това да откриеш човека, който те прави щастлив и да се опиташ да му отвърнеш със същото. Не,... може би, по-хубаво е само това, че съдбата може да ви срещне точно, когато най-малко очаквате и сте загубили вярата си във вечната любов.


Мислите си, че сте срещнали "Него", човека, с когото бихте прекарали живота си и, на когото бихте посветили остатъка от дните си. Но точно, когато имате най-голяма нужда от него, се оказва, че той няма нужда от вас... Първоначално, отказвате да приемете истината, мъчно ви е, цялото ви ежедневие се променя коренно, после следва самосъжалението. Единственото нещо, което мислите, че ви остава е надеждата, че този "незаменим" в очите ви човек ще благоволи да се върне при вас...

...толкова е жалко, но е факт, че повечето хора преживяват нещо подобно. И ето тук се намеси съдбата в моя живот. Простичките думи "като за начало..." и една искрена усмивка ме накараха да разбера, че всъщност "Той" ми е направил огромна услуга... дал ми е възможността да разбера какво е истинската любов и да бъда щастлива до края на живота си!

Пожелавам го на всички!

1 коментар:

Teodora Ivanova каза...

Ne moga da buda po-6tastliva za nai-skupata mi priatelka! Da jivee sudbata!

-Kumata